Free Shipping purchase above RM150 for Semenanjung and RM250 for Sabah/Sarawak. We deliver everyday except Friday, Saturday, and Public Holiday.
Free shipping for orders over RM150.00
Fabrika
Sort by
Show result
  • M - 3XL!.

  • SLIM  FIT cutting

  • LATEST TRENDY design 2021

  • Can be use on wedding , event , dinner , dating , casual

  • Please choose 1 more size bigger than your normal wear unless you are really thin & small

  • For more comfortable choose 2 size bigger 

  • If not sure what size to choose chat with us first 

  • Please refer to size chart before order 

RM45.00
  • M - 3XL!.

  • SLIM  FIT cutting

  • LATEST TRENDY design 2021

  • Can be use on wedding , event , dinner , dating , casual

  • Please choose 1 more size bigger than your normal wear unless you are really thin & small

  • For more comfortable choose 2 size bigger 

  • If not sure what size to choose chat with us first 

  • Please refer to size chart before order 

RM45.00
  • M - 3XL!.

  • SLIM  FIT cutting

  • LATEST TRENDY design 2020

  • Can be use on wedding , event , dinner , dating , casual

  • Please choose 1 more size bigger than your normal wear unless you are really thin & small

  • For more comfortable choose 2 size bigger 

  • If not sure what size to choose chat with us first 

  • Please refer to size chart before order 

RM45.00
  • M - 3XL!.

  • SLIM  FIT cutting

  • LATEST TRENDY design 2020

  • Can be use on wedding , event , dinner , dating , casual

  • Please choose 1 more size bigger than your normal wear unless you are really thin & small

  • For more comfortable choose 2 size bigger 

  • If not sure what size to choose chat with us first 

  • Please refer to size chart before order 

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Baju design ni tengah trending 2019 .rugi kalau tak beli .

  • Boleh dipakai untuk pergi dating , kenduri , event , jalan2 ,pergi beraya atau pakai bila nak pergi berjumpa dengan bakal mertua.hehe

  • Beli banyak Dan dapatkan coin & voucher cashback

  • Sila ambil saiz 1 lagi besar daripada saiz normal yang anda biasa pakai

  • Baju ni slim fit dengan badan,kalau ada yang perut lebih tu dinasihatkan amek 2 saiz lagi besar

  • Jika tak pasti nak ambil saiz apa.sila tanya dulu ya

  • Sila tengok saiz chart sebelum order

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • How to wash: Hand wash Cold,Hang or Line Dry
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: ChinaSuggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

 

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POSdalam 1 - 2 Hari Bekerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi TEAM DROPSHIP KAMI
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POSdalam 1 - 2 Hari Bekerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi TEAMDROPSHIP KAMI
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER.

  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja.

  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!.

  • Cutting SLIM FIT!

  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.

  • Gender: Men

  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Pakai semasa nak

  • berjumpa dengan bakal mertua

  • Material: Polyester

  • Pattern Type: Printed

  • Style: Casual

  • Sleeve length: Short Sleeve

  • Fit: Slim Fit

  • Thickness: Standard

  • Made In: China

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Please get 1 size bigger than your normal size
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting REGULAR
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S- 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 70 JENIS !
  • Cutting REGULAR !
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S - XXL !
  • Cutting REGULAR
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Thickness: Standard
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock! We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz S - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53JENIS !
  • Cutting REGULAR!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER.
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja.
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!. 
  • Cutting SLIM FIT! 
  • BANYAK PILIHAN design sehingga 52 jenis !
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami.
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya,Boleh dipakai untuk berjumpa dengan bakal mertua.
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • SMALL CUTTING SIZE, choose 2 times bigger than your normal wear shirt .cutting kecil.sila ambik saiz baju 2 x lebih besar daripada biasa
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information:
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
  • Please get 2 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER.
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja.
  • Pelbagai pilihan saiz M - 2XL!. 
  • Cutting SLIM FIT! 
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Pakai semasa nak berjumpa dengan bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER!
  • POS dalam 1 - 3 hari bekerja
  • PM kami jika anda ingin menjadi dropship team kami
  • SMALL CUTTING SIZE, choose 2 times bigger than your normal wear shirt .cutting kecil.sila ambik saiz baju 2 x lebih besar daripada biasa
  • Cutting SLIM FIT
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • ️POS dalam 1-3 Hari Bekerja
  • ️Cutting SLIM FIT
  • ️Sila amek saiz 2x lebih besar
  • ️Design ni sesuai untuk budak2 sekolah dan orang dewasa yang kecik kurus
  • ️PM kami jika anda berminat untuk menjadi AGEN & DROPSHIPMaterial: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER.
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja.
  • Pelbagai pilihan saiz M - 2XL!. 
  • Cutting SLIM FIT! 
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Thickness: Standard
  • Made In: China
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1-3 Hari Bekerja
  • Cutting SLIM FIT
  • Sila amek saiz 2x lebih besar
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi AGEN & DROPSHIP
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1-3 Hari Bekerja
  • Cutting SLIM FIT
  • Sila amek saiz 2x lebih besar
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi AGEN & DROPSHIPOccasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1-3 Hari Bekerja
  • Cutting SLIM FIT
  • Sila amek saiz 2x lebih besar
  • PM kami jika anda berminat untuk menjadi AGEN & DROPSHIP
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 2XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Small cutting size , choose 2 times bigger than your normal wear shirt .cutting kecil.sila ambik saiz baju 2 x lebih besar daripada biasa

 

RM45.00

Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.

We are MALAYSIAN SELLER

POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja

PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami

Product information
Gender: Men
Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
Material: Polyester
Pattern Type: Printed
Style: Casual
Sleeve length: Short Sleeve
Fit: Slim Fit
Thickness: Standard
Made In: China
How to wash: Hand wash Cold,Hang or Line Dry

Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS ! 
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya, Pakai Semasa Nak Berjumpa Dengan Bakal Mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 2size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 2 , 3 SIZE BIGGER than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 2 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL !
  • Cutting SLIM FIT
  • Product information
  • Gender: Men
  • Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Sleeve length: Short Sleeve
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Please get 2 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
  • Please get 2 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
  • Please get 2 , 3 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Please get 2 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 53 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
  • Please get 2 , 3 size bigger than your normal size
RM45.00

Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.

We are MALAYSIAN SELLER

POS dalam 1 - 2 Hari Berkerja

PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami

Pelbagai pilihan saiz M - 5XL !

BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
(klik di sini untuk tengok design lain)

Cutting SLIM FIT

Product information
Gender: Men
Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
Material: Polyester
Pattern Type: Printed
Style: Casual
Sleeve length: Short Sleeve
Thickness: Standard
Made In: China

Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

What you get: 1 * Men Casual Short Sleeve Shirt

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Made In: China
  • Please get 2 , 3 size bigger than your normal size

 

RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 5XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 56 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size
RM45.00
  • Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!
  • We are MALAYSIAN SELLER
  • POS dalam 1 - 3 Hari Berkerja
  • Pelbagai pilihan saiz M - 3XL!
  • BANYAK PILIHAN DESIGN sehingga 52 JENIS !
  • Cutting SLIM FIT!
  • PM jika anda berminat untuk join TEAM DROPSHIP kami
  • Occasion: Daily,Casual,Function, Event, Kenduri Kahwin, Office,pakai semasa dating ,boleh juga semasa nk pergi jumpa bakal mertua
  • Material: Polyester
  • Pattern Type: Printed
  • Style: Casual
  • Fit: Slim Fit
  • Made In: China
  • Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size

 

RM45.00

Ready Stock! Ready Stock! Ready Stock!.

We are MALAYSIAN SELLER

POS
dalam 1-2 hari bekerja

Pelbagai pilihan saiz M - 3XL !

Cutting SLIM FIT

PM jika berminat untuk join TEAM DROPSHIP KAMI

Product information
Gender: Men
Occasion: Daily,Casual,Dating , Gift ,Function, Event, Kenduri Kahwin,Office,Hari Raya
Material: Polyester
Pattern Type: Printed
Style: Casual
Sleeve length: Short Sleeve
Fit: Slim Fit
Thickness: Standard
Made In: China
How to wash: Hand wash Cold,Hang or Line Dry

Suggestion: Please get 1 size bigger than your normal size / Sila ambil 1 saiz lebih besar daripada saiz normal yang anda pakai

What you get: 1 * Men Casual Short Sleeve Shirt

RM45.00